Objednaný tovar si môžete prevziať osobne v predajni SELEKTRA, Družstevná 1143/24, Partizánske, tel.: 038/7490000. Všetok tovar je ihneď dostupný na našom sklade.

ETA Lori 2777 90050

Kód: 37007
Značka: Eta
€15,20 / ks €12,67 bez DPH
Na sklade | Doručenie do 24 hodín
Môžeme doručiť do:
29.10.2024

Nadčasová, extra tenká kuchynská váha ETA Lori v čiernom prevedení váži do 5 kg s presnosťou 1 g, prehľadný LCD displej a s funkciou TARE.

Detailné informácie

Podrobný popis

ETA Lori je presná kuchynská váha, ktorá váži do 5 kg, má funkciu TARE pre postupné dovažovanie a zvládne tiež meranie objemu vody a mlieka.

Na prvý pohľad zaujme svojim čistým a extra tenkým designom v oranžovom prevedení. Vážiaca plocha je plastová a jedná sa o dobre zvolený povrch, ktorý sa veľmi ľahko udržuje čistý a je tiež odolný.

Hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji a váženie je možné nielen v gramoch, ale tiež v librách, unciach, tekutých unciach a mililitroch v prípade merania objemu vody či mlieka.

Vypnutie je automatické po 2 minútach, čo výrazne šetrí batériu, ktorá je súčasťou balenia. Indikátory upozornia na preťaženie, ale včas aj na slabú batériu.

Medzi ďalšie praktické prvky patrí vysúvateľné pútko pre zavesenie váhy, protišmykové nožičky aj ľahká a hygienická údržba plastovej vážiacej plochy. A vážiť môžete hneď, ako ju vybalíte, pretože batériu sú už súčasťou balenia

Parametry

TARE: áno
Maximálne zaťaženie: 5 kg
Misa na váženie: nie
Presnosť váženia: 1 g
Výpočet nutričných hodnôt: nie
Typ batérie: C2032
Počet batérií: 1
Ukazovateľ hmotnosti: LCD displej
SMART: nie
Šírka: 17.5 cm
Výška: 1.5 cm
Hĺbka: 22 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské váhy
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: